youtubefacebooklinkedininstagram

Ramon Brugman placeholder recept

Aspergepizza met zalm

Voor 3 personen | Bereiding: 30 minuten

Ingrediƫnten
500 gram aspergestukjes
1 kant en klare bodem met tomatensaus
1 kg asperges
A kwaliteit (geschild)
100 gram gerookte zalm
1 zakje geraspte kaas
handje rucola

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden
Kook de asperges 3 minuten en laat ze 3 minuten nagaren
Rol het deel uit en besmeer het met de tomatenpuree
Doe een beetje van de geraspte kaas erover, en leg de asperges erop
Voor de garnering afwerken met Parmezaanse kaas
Bak de pizza in 15 minuten goudbruin
Doe de in stukjes gesneden gerookte zalm erop en de rucola

 

Adresgegevens

Van Empel asperges
Belversestraat 24
5076 PZ Haaren
06-36311654

Privacybeleid

Openingstijden

In april, mei en juni is onze winkel open. Dagelijks van 9.00 - 18.00 uur. Ook op zon- en feestdagen!

Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het telen van witte asperges. We bieden dagelijks diverse kwaliteiten aan.

Asperges klaarmaken

© Van Empel asperges 2021