youtubefacebooklinkedininstagram

Ramon Brugman placeholder recept

Aspergepizza met rucola-pesto

Voor 3 personen | Bereiding: 30 minuten

Ingrediƫnten
500 gram aspergestukjes
1 kant en klare bodem
100 gram rucola
15 gram pijnboompitten
25 gram gemalen
Parmezaanse kaas
3 eetlepels olijfolie
1 bol knoflook

Bereiding

Maak rucola-pesto door de gewassen
rucola, pijnboompitten en knoflook te
pureren. Meng de Parmezaanse kaas en
de olijfolie erdoorheen
Verwarm de oven voor op 220 graden
Kook de asperges 1 minuut en spoel ze af met koud water
Rol het deel uit en besmeer het met de pesto, doe een beetje van de Parmezaanse kaas erover, en leg de aspergestukjes erop Voor de garnering afwerken met
Parmezaanse kaas
Bak de pizza in 15 minuten goudbruin

 

Adresgegevens

Van Empel asperges
Belversestraat 24
5076 PZ Haaren
06-36311654

Privacybeleid

Openingstijden

In april, mei en juni is onze winkel open. Dagelijks van 9.00 - 18.00 uur. Ook op zon- en feestdagen!

Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het telen van witte asperges. We bieden dagelijks diverse kwaliteiten aan.

Asperges klaarmaken

© Van Empel asperges 2021