youtubefacebooklinkedininstagram

Ingrediënten
1000 gram geschilde aspergestukjes
500 gram tagliatelle
500 gram gerookte spekblokjes (of hamblokjes voor light-versie)
250 ml crème fraîche
bolletje knoflook
bieslook
zout en peper

Van Empel asperges wokschotel met asperges en Tijnsaus

Zo maak je tagliatelle met asperges

Zet de aspergestukjes op in ruim kokend water en laat ze 1 minuut koken en 3 minuten nagaren.
Kook de pasta in 8 minuten gaar. Bak zonder olie of boter de spekblokjes uit.
Voeg de crème fraîche en de knoflook toe tot er een mooie saus ontstaat.
Giet de pasta en de aspergestukjes af en roer dit door de saus. Garneer met gesnipperde bieslook

 

Adresgegevens

Van Empel asperges
Belversestraat 24
5076 PZ Haaren
06-36311654

Privacybeleid

Openingstijden

In april, mei en juni is onze winkel open. Dagelijks van 9.00 - 18.00 uur. Ook op zon- en feestdagen!

Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het telen van witte asperges. We bieden dagelijks diverse kwaliteiten aan.

Asperges klaarmaken

© Van Empel asperges 2021