youtubefacebooklinkedininstagram

asperges op de barbecue1 1

Ingrediƫnten voor 4 personen


1 kg geschilde asperges
Ambachtelijke beenham (evenveel plakken als het aantal asperges)
Kruidenboter
1 bouillonblokje

 

Zo maak je de asperges op de barbecue

Blancheer de asperges in water met het bouillonblokje. Laat ze na het blancheren goed uitlekken.

Bestrijk de plakken beenham aan de binnenkant met kruidenboter.

Rol de asperges een voor een in een plak ham en leg ze daarna op de voorverwarmde barbecue. Draai ze af en toe om..

Is de ham lichtbruin gekleurd en zijn de grillstrepen zichtbaar, dan is het geheel gereed om op te dienen.

Serveer met op de barbecue gepofte aardappels.

Eet smakelijk!

 

Adresgegevens

Van Empel asperges
Belversestraat 24
5076 PZ Haaren
06-36311654

Privacybeleid

Openingstijden

In april, mei en juni is onze winkel open. Dagelijks van 9.00 - 18.00 uur. Ook op zon- en feestdagen!

Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in het telen van witte asperges. We bieden dagelijks diverse kwaliteiten aan.

Asperges klaarmaken

© Van Empel asperges 2021